one, zeroes
{and.everything}
in_between.

Creăm emoție digitală

Ce este One Second eCommerce by Softasy?

După 15 ani de dezvoltări, implementări pe tot felul de platforme eCommerce existente (Wordpress, WooComemrce, PrestaShop, Magento, Opencart, BigCommerce, Wix, osComemrce, Shopify, etc.) a sute de proiecte web și eCommerce cu mii și mii de frustrări din cauza limitărilor acestor soluții așa zise "plug and play" am ales să ne "retragem" aproximativ 15 luni în "laboratorul nostru de magie cu fiori - Softasy" și am dezvoltat propria soluție de eCommerce la care nu există limitări de niciun fel.

Totul depinde doar noi și de nimeni altcineva, de capacitatea noastră de a crea funcționalități noi, de a livra de la proiect la proiect o versiune și mai bună și mai completă, exact pe ADN-ul celor care ne aleg! Soluția One Second elimină total tot ce înseamnă conceptul de plugin-uri și module "third party" și totodată elimină celebra frază "...ne pare rău dar nu se poate" ori "...se poate, dar doar cu un plugin de tip premium pe lângă alte cele zeci care deja rulează și îngreunează tot sistemul!"

În ce condiții cu siguranță nu te putem ajuta!?

 • Dacă vrei un webshop sau site pe una din aceste platforme: Wordpress, WooComemrce, PrestaShop, Magento, Opencart, BigCommerce, Wix, OsComemrce, Shopify - NU TE PUTEM AJUTA!
 • În cazul în care ești tipul de jucător căruia îi place "să și centreze dar să și dea cu capul"
 • Dacă "preferi" avioanele frumos colorate față de rachetele lui Elon Musk
 • În cazul în care știi mai bine decât noi cum e mai bine

Cel mai scurt drum este linia dreaptă!

Pune mâna acum pe telefon și sună la 0744 221 534 să "dezbatem"
maxim 5 minute cele de mai sus ori lasă-ne un mesaj pe Whatsapp și te contactăm noi în cel mai scurt timp posibil!

Când ți se potrivește
soluția One Second?

1. Ești un StartUp în Online ori vrei să ieși
și pe online cu business-ul tău din offline

Întodeauna cel mai ușor este atunci, atât pentru noi, cât și pentru tine dacă pornim cu un "fresh start". Dacă te califici în această categorie, ai șansa să decizi acum bine și să nu îți pară rău peste 1-2 ani și sa refaci totul de la aproape zero, doar că în tot acest timp vei pierde conversii, timp și bani!

Poate nu ne potrivim, dar nu te costă nimic să ne contactezi să îți povestim din experiența noastră de 15 ani, drumul străbătut alături de clienții noștrii cu toate aceste platforme așa zise "open source".

3. Simți faptul că trebuie să oferi clienților tăi o altă experiență de shopping

Experiența clientului este percepția generală a clientului tău în ceea ce privește interacționarea cu brandul tău, iar această experiență este suma tuturor interacțiunilor a fiecărui client începând de la primul click și până la ultimul. Fiecare acțiune pe care face clientul tău pe shop-ul tău online va avea un impact în luarea deciziei de a cumpăra de la tine sau nu.

Dacă ai ajuns la concluzia că este momentul să oferi o experiență unică și personalizată de shopping este momentul să treci pe o soluție de eCommerce ce poate fi croită din start fix pe nevoile tale și cu posibilitatea de dezvoltare continuă fără limitări ulterioare.

5. Vrei să îți crești conversiile
și prin asta desigur veniturile

Atuni când îți crește traficul și popularitatea în online cu siguranță îți cresc și numărul comenzilor. Una dintre marile provocări este procesarea cât mai rapidă a comenzilor, gestionarea eficientă a clienților și a nevoilor acestora! Dacă aici nu ești bine pus la punct vei pierde clienți în mod constant care vor ajunge direct la concurență.

O soluție croită pe fluxul tău de muncă va crește eficientizarea procesării comenzilor, dar îți va crește și conversiile, prin automatizare și prin interconectarea unor sisteme specifice. One Second are în componență toate acele funcționalități, care cu o strategie bună de vânzare vor ajuta la creșterea veniturilor tale.

2. Actualul WooCommerce, Magento, etc.
îți scot peri albi

Dacă te încadrezi la această categorie chiar nu trebuie să ne povestești mai nimic, pentru că am parcurs toate fazele și etapele "în albire" și credem că nu exagerăm cu nimic când spunem că suntem campioni și nu "pe sate", minim la nivel de național!

Nu te costă nimic să pui mâna pe telefon, să ne contactezi și să ne povestești "ce și unde te doare", ce neajunsuri ai, iar noi vom face tot posibilul să găsim o cale să te "eliberăm" de stresul provocat de soluția ta actuală de eCommerce.

4. Ești în creștere continuă de la an
la an cu afacerea ta

Cu soluțiile "open source" amintite mai sus este doar o chestiune de timp până ce nu vor mai putea ține pasul cu tine, cu abordările tale noi de business, nu te vor ajuta să te adaptezi la de noile tendințe și nu în ultimul rând îți va fi imposibil atunci când vrei să schimbi rapid ceva pentru că ți-o cere piața s-o poți și face.

Noi am creat One Second astfel încât în cel mai simplu și rapid mod să poată răspundă la scalabilitatea afacerii tale, la orice nevoie care poate aduce un plus valoare produsului ori serviciului tău. Ce putem garanta este că One Second eCommerce va lucra mână-n mâna cu tine și nu împotriva ta!

6. Vrei o gestionare mai ușoară și să
eficientizezi totul la maxim

Soluția customizată One Second are abilitatea de ați îmbunătății managementul afacerii și s-o facă mult mai productivă. Ce îți dăm noi este libertatea de a cere orice funcționalitate nouă sau una existentă adaptată pe specificul tău astfel încât procesul tău intern de lucru să fie mai eficient și automatizat la maxim posibil.

Automatizarea de procese are foarte multe beneficii dar cea mai importantă ar fi că angajatul tău se va putea concentra pe task-uri esențiale, iar de restul se va ocupa "sistemul" care nu greșește!

Dacă vrei flexibilitate maximă și o soluție care să acopere 100% nevoile tale, alege One Second eCommerce by SOFTASY.

Vrei să discutăm
despre proiectul tău?

Ce beneficii vei avea cu
o soluție croită pe tine?

Nu vei avea un site responsive, vei avea două, distincte!

99% din dezvoltatori care folosesc platforme de eCommerce cu o anumită temă, o să-ți "livreze" un site în varianta desktop care este responsive și pentru dispozitivele mobile! Problema este că peste 85% din vizte le vei avea de pe mobil și aproape niciodată un site responsive nu este optimizat pentru "mobile first screen", adică interfața și tot fluxul să fie creat pentru mobil. One Second îți oferă două siteuri distincte și ambele optimizate la maxim pentru interfața respectivă, astfel clientul tău indiferent de pe ce dispozitiv intră pe shop-ul tău va primi aceași experiență, unică, top class!

Clientul tău va beneficia de UX (User eXperience) mai simplu

Clientul tău cu cât va putea să navigheze mai ușor, va găsi informații mai repede și va putea să cumpere din mai puține click-uri, cu atât mai fericit vei fi tu, pentru că vei avea mai mulți clienți plătitori noi, dar și recurenți.

Te vei clasa mai sus în Google

One Second eCommerce a fost construit astfel încât să îți crească ranking-ul de site, respectă "regulile" Google și are acele funcționalități prin care siteul tău să poate fi optimizat ușor pentru motoarele de căutare. Credem mult în puterea clientului "adus" organic pentru că este acel client care și cumpără nu doar "se uită"!

Vei putea avea integrate sistemele tale deja existente

În cazul în care sistemele tale au un API ori orice altă modalitate de interconectare (tehnologie modernă) vom putea integra acestea în One Second. Este ceva foarte specific pe businessul tău? Nu e nicio problemă, nu ne speriem, dar trebuie să știi din start că aceste integrări mai "speciale" pot fi consumatoare de cost și timp. Automatizarea a cât mai multor procese din start te vor ajuta în timp, devenind și mai eficient și mai profitabil.

Vei arăta unic!

One Second eCommerce nu are teme ori plugin-uri, iar tu nu o să primești un "template" utilizat de zeci sau chiar de sute de ori! Vei putea arăta unic, exact așa cum vrei tu. A avea un site eCommerce nu înseamnă că trebuie să și arăți ca 90% din aceste siteuri de comerț electronic. Vom crea pentru tine acel design care să "transmită" brandingul tău prin "fiecare pixel" și nu un site care are logo-ul tău în stânga sus și niște culori din logo utilizate pe butoane și pe câteva bannere.

Îți vei îmbunătății relația cu clienții tăi

One Second eCommerce are încorporată funcționalități de tip CRM care te vor ajuta să îți crești conversiile, dar și să oferi o experiență de shopping unică în funcție de preferințele de cumpărare și alte date referitoare la fiecare client. Vei avea posibilitatea să oferi servicii ori produse adecvate preferințelor clienților ceea ce va avea un impact pozitiv asupra conversiei vânzărilor.

Beneficiezi de expertiză

A avea un site nu înseamnă că trebuie să faci tu absolut totul. Varianta optimă este să ne lași pe noi ca să acoperim o parte din customizări și setări. Cu cât ne vei lăsa mai mult să te ajutăm cu atât te va costa mai puțin absolut totul, plus tu te vei putea concentra asupra afacerii tale. Salvează timp și bani, deleagă activitățile ce nu țin de competența ta către noi!

Flux de checkout "câștigător"

One Second poate fi adaptat până la acel checkout care este câștigător în cazul tău și oferă cele mai bune conversii. Vrei A/B testing la checkout ori coș? Facem! Vrei statistică unde și de ce se abandonează coșul? Se rezolvă! Vrei să gestionăm coșurile abandonate? Este ca și făcut!

Vrei o listă cu funcționalitățile One Second eCommerce?

Da, sună clișeistic, le știe pe toate, dar ce să facem chiar le cam știe! Dacă totuși îi găsești lipsuri, One Second le "va învăța" dacă tu ai nevoie de ceva specific! Îți lăsăm o listă simplificată, doar cu categoriile principale de funcționalități, iar pentru detalii te rugăm să ne contactezi:

 • Frontend: banner/slider management, multi limbă, multi monedă, căutare, listă de categorii ori produse recomandate, stoc localizat, secțiuni de CTA (call to action), afișare produse favorite (client recurent), pagini de shop, categorie, produse, wishlist, coș, finalizare comandă, cont client, blog, noutăți, etc., SEO, integrări Facebook Pixel/Conversion API, Google Tag Manager / Analytics, alte tool-uri de analiză și statistică
 • Backend: dashboard, rapoarte, configurări, gestionare clienți, depozite, produse de orice fel și cu atribute create dinamic, reduceri, cupoane, promoții, liste newsletter, sistem afiliere, email marketing, gestionare coșuri abandonate, interconectare sisteme de facturare, curierat, procesare de plăți, capabilități de gestionarea a conținutului, a facturilor, livrărilor, SEO, exporturi CSV, etc.

O listă completă cu zeci și zeci de funcționalități credem că nu își are rostul aici, dar acceptă provocarea noastră pune mâna pe telefon și sună la 0744 221 534 să îți arătăm concret proiectele noastre ori lasă-ne un mesaj pe Whatsapp când vrei să te contactăm noi pentru un demo și o discuție despre proiectul tău!

Vrei o rachetă?

Sunt lucruri la care nu facem rabat și cea mai importantă dintre ele este viteza de încarcare a sitelui, a produselor sau a paginilor. Dacă ne asculți și ne lași să te ajutăm în mod real ne vom învârti în jurul unui timp de încărcare de 1s pe orice pagină. Fiind One Second eCommerce, nu ne permitem încarcare de 8 secunde și din această cauză, proiectele unde nu putem găsi un compromis decent și influențeaza această componentă de viteză, le refuzăm din start!

Statistica spune așa, fiecare secundă în plus de "loading time" înseamnă creștere la bounce rate, scădere la conversie și la timpul petrecut pe pagină, adică nu o să vinzi!

Deci ești de acord cu noi că trebuie să îți livrăm o rachetă!?

 • de la 1s > 3s bounce rate-ul crește cu aproximativ 32%
 • de la 1s > 5s bounce rate-ul crește cu aproximativ 90%
 • de la 1s > 6s bounce rate-ul crește cu aproximativ 106%
 • de la 1s > 10s bounce rate-ul crește cu aproximativ 123%
Vrei un site cu timp de încărcare de 1s?

take_off

De ce să ne
alegi?

Vom aduce un plus de valoare
afacerii tale.

 • ştim să creăm produse digitale frumoase şi calitative astfel concepute încât să conducă la creșterea afacerii tale
 • ştim să inovăm şi să creăm legătura între tine şi clienţii tăi printr-o experienţă digitală despre care ei vor vorbi
 • suntem pregătiţi să creăm următorul “next big thing”

Abordăm proiectul.
Nu mărimea companiei.

Pentru noi nu există client mic ori mare! Important sau neimportant. Există doar proiecte foarte frumoase sau poate mai puțin intersante dar toate vor primi aceaşi atenţie de la noi.

Nu ne abandonăm clienții.
Nici proiectele tale.

Considerăm că putem creşte sau chiar supravieţui doar dacă te ajutăm să creşti şi tu. Promitem să creştem împreună şi să nu te lăsăm la greu. La bine sperăm ca tu să nu ne abandonezi.

Găsim soluții de peste 15 ani.
Ne plac provocările.

Suntem de peste 15 ani în industrie şi avem sute de proiecte IT şi nu numai, iar 95% duse la bun sfârşit. Acceptăm orice provocare din partea ta şi ne vom strădui să-ţi găsim soluţia ce mai bună cost calitativă.

Vrei să discutăm
despre proiectul tău?

Conectează-te cu ei.

Clienţii nu sunt simplii utilizatori, ei sunt oameni activi, reali, iar identitatea ta împreună cu experienţa de interacţiune va influenţa decizia lor de cumpărare.

Te putem ajuta să fii acel jucător de şah care va muta când trebuie, cum trebuie şi ce trebuie. O strategie câştigătoare şi un branding puternic are nevoie de un UX (user experience) memorabil în timp ce clientul interacţionează cu produsul tău, iar pentru asta vei avea nevoie de un UI (user interface) creat şi adaptat pe profilul clientului tău.

Noi ştim să îţi livrăm toate astea la pachet cu un minim de efort din partea ta.

Hello!

Ai un proiect pentru noi? Don't be shy.

Sună la +40 744 22 15 34

Dacă preferi mai bine să ne lași un scurt mesaj te rugăm utilizează formularul alăturat!

În cazul în care vrei un răspuns foarte rapid scrie-ne pe ori lasă un mesaj pe

Whatsapp